Pachete nunta

inchirieri corturi

Tot ceea ce aveti de facut este sa fiti un cuplu fericit, de toate celelalte ne ocupam noi!

Ziua nuntii ar trebui sa fie o sarbatoare a unui nou inceput, o zi de care sa va amintiti cu placere peste ani. De aceea este foarte important sa apelati la o firma de organizare evenimente puternica, o firma care sa va inteleaga viziunea, gustul si stilul dumneavoastra.

Show Bizz Event este cel mai puternic aliat al dumneavoastra in aceasta zi speciala , un partener pe care sa va puteti baza ca va poate indeplini visul unei nunti asa cum v-o doriti.

Va oferim cele mai multe servicii pentru corturi de lux si o gama variata de meniuri pentru nunta gandite in asa fel incat sa satisfaca si cele mai pretentioase sau fanteziste gusturi.

Show Bizz Event va poate oferi de la meniul clasic de nunta cu aperitiv, sarmale si friptura pana la cele mai sofisticate dish-uri din cele mai scumpe preparate.

Pentru cei ce isi doresc mai mult de atat le putem pune la dispozitie unul din colaboratorii nostri, masterchef cu stele Michelin in bucataria frantuzeasca sau experti in bucataria italiana.

Cortul de nunta pachet baza

Cortul de nunta pachet baza
Cortul de nunta pachet baza

Acest pachet ofera serviciile de baza pentru inchirierea unui cort. Avantajul acestui pachet este ca are cel mai mic pret si satisface nevoilor celor ce doresc doar cortul de nunta si adiacentele strict necesare.Inchiriere cort pachet premium

Inchiriere cort pachet premium
Inchiriere cort premium

Pachetul premium oferit de noi , acopera majoritatea cerintelor clientului , care nu isi doreste o nunta iesita din comun , ci una reusita dar fara extravagante.

Acest pachet este cel mai solicitat de clientii nostriPachet cort lux

Pachet cort lux
Pachet cort lux

Acest pachet se adreseaza celor mai pretentiosi dintre clientii nostri.

El acopera tot ce poate include un cort dar si servicii care dau evenimentului , lux ,rafinament si eleganta