Avantajele utilizarii corturilor de evenimente

 

 

  1. Spatiu generos, in functie de nevoile tale si integrarea invitatilor in acelasi spatiu, fara pereti despartitori sau stalpi de sustinere ce impiedica vizibilitatea.

  2. Locatia, care poate fi oriunde. Intr-o locatie pitoreasca la mare sau la munte, intr-o curte, pe malul unui lac sau orice loc preferat de beneficiar, fara a necesita fundatie. Corturile se amplaseaza pe o platformabetonata sau asfaltata.

  3. Usurinta de montare si instalarea rapida de catre echipa noastra. Corturile de evenimente sunt proiectate special pentru a raspunde oricaror nevoi de spatiu usor si rapid de instalat.

  4. Posibilitatea de extindere – majoritatea modelelor produse de noi sunt modulare iar la nevoie se pot adauga cu usurinta lungimi modulate din 3m in 3m (in cazul corturilor de dimensiuni mici) sau din 5m in 5m (in cazul corturilor de dimensiuni mari).

  5. Usor de intretinut: corturile de evenimente sunt invelite cu membrana PVC de calitate si necesita o minima curatare si intretinere, uneori fiind suficienta caderea ploii. In cazul unei rupturi sau defectiuni, membrana se lipeste prin termo-sudura sau se inlocuieste intreaga bucata.

  6. Un plus de eleganta si design prin atmosfera creata, cu optiunea de a deschide laturile cortului, in functie de model.

  7. Poti opta pentru varianta de corturi de mici dimensiuni (cu latime cuprinsa intre 2m si 6m, cu structura metalica din aluminiu) sau de mari dimensiuni (cu latime cuprinsa intre 6m si 20m, cu structura metalica din 5 tipuri de profile).